Knjigovodstvene Usluge

Knjigovodstvene usluge

Accvis DOO je osnovan 1996. godine i nalazi se u Novo Sadu. Mi smo inovativna kompanija koja je 20 godina opstala i evoluirala sa tržišnim zahtevima tokom godina. Imamo tim koji je prilagodljiv i fleksibilan i u mogućnosti smo da rešimo za svakog kupca jedinstvene zahteve. Naši timovi su strastveni i predani servisiranju zahteva naših kupaca i svemu pristupaju profesionalno, etički i unutar područja prava.

Uspešno pružamo računovodstvene usluge klijentima s detaljnim finansijskim i računovodstvenim izveštajima, vršimo pripremu zavšnih-godišnjih izveštaja kao i poreskih prijava.

Naš uspeh se može pripisati našim servisima koej smo razvijali tokom godina iskustva, kao i procesima upravljanja i usklađivanju sa zahtevima tržišta i knjigovodstvenim propisima, HelpDesk rešenjima i direktnoj komunikaciji sa klijentima i pravnim savetnicima.

Naš cilj je olakšati našim klijentima da se usredotoče na izgradnju svog poslovanje, dok ćemo mi upravljati knjigovodstvenim zahtevima.

Accvis vam pruža usluge poslovnog (biznis) Konsaltinga iz više oblasti; primene i implementacije međunarodnih standarda, definisanja organizacione strukure i sistematizacije radnih mesta, razvoja prodajnih aktivnosti, usklađivanja sa zakonskim propisima iz određenih oblasti, primene pravila bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, finansija i mnogih drugih.