Prenos Sertifikata

Prebacivanjem Vašeg standarda u našu kuću –  donosite sebi maximum !

Bilo da ste u postupku pokretanja implementacije, sertifikovanja ili u potrazi za novim telom za prenos ili samo trebate informaciju o mogućnostima za svoju firmu, kontaktirajte naš stručni tim, koji će vas voditi kroz proces i pružiti odgovore i sva rešnja !

Uložili ste vreme da ocenite i usaglasite vašu organizaciju sa međunarodnim zahtevima, pa zašto ne dobiti maksimalnu korist od toga. Kao kuća koja se bavi implementacijom standarda,  a koja sarađuje sa renomiranim sertifikacionim telima i nihovim konsultantima, razumemo koliko najbolja iskustva i praksa mogu dopreti poslovanju naših klijenata.

Zašto transfer ?

Kao iskusna konsultantska kuća u saradnji sa renomiranim i međunarodno prznatim sertifikacionim telima, uvek smo u toku sa novinama i izmenama standarda, brzo implementiramo promene, i omogućavamo da naši klijenti budu jedan korak ispred svoje konkurencije. Naše procene će se fokusirati na stalna poboljšanja procesa i pružićemo vam povratne informacije koje će pomoći vašem poslovanju. Sa preko 50 kosnultanata, možete biti sigurni da ste implementirali najbolja rešenaj iz prakse i nauke, a ocenjeni od strane najprikladnijeg sertifikacionog tela iz oblasti vašeg poslovanja.

Bićete u mogućnosti da se prikaže međunardno priznat sertifikat, koji potvrđuju profesionalizam i najbolja praksa priznata na međunarodnoj sceni. Vaš sertifikat možete koristiti za promociju kao dokaz da ste pozitivno ocenjeni od strane jedne od vodećih svetskih sertifikcionih tela.

ACCVIS je firma koja se bavi implementacijom poslovnih standard, i koja pomaže klijentima da podignu nivo svojih usluga – navika. Mi to radimo kroz jedinstveni asortiman proizvoda i usluga, a koje će vam omogućiti da razumete benfite najbolje prakse i kako to izgleda u praksi, kako to postići u vašem poslovanju i na kraju postati praksa – navika u celoj vašoj organizaciji. Naš integritet, stručnost i iskustvo pruža nam mogućnust da napravimo izbor I preporuku šta je najvažnije našim klijentima – poboljšanje za njihovo poslovanje.

U samo 5 koraka već danas možete preneti vaše sertifikate kod nas i početi koristiti naša iskustva u Vašem poslovanju. U prilogu je pet koraka kako započeti implementaciju – sertifkaciju (postupak prenosa sertifikacije)!

  1. Stupiti u kontakt sa našim timom – recite nam što vam je potrebno, i koje standarde  posedujete, predstavite nam relevantnu dokumentaciju za vaše postojeće certifikacije :
    1.1 Kopiju postojećeg certifikata
    1.2 Vaš posljednji izvještaj o posjeti
  2. Pedlog – naš tim daće Vam predlog neophodnog vremena koji uključuje i formalnu procenu. Neposredno upoznajte naše saradnike – dodelićemo Vam “Client Managera” kako bi se upoznali sa našom kućom i njenim saradnicima.
  3. Pred-procena – Identifikujete propuste ili neusaglašenosti (np.sa novijom verzijom standarda), koje je potrebno dodatno rešavati pre samog prenosa – korektivne mere ukoliko su neophodne!
  4. Potvrda postojeće ocene usaglašenosti u skladu standarda.
  5. Sertifikacija – podrazumeva izdatu novu potvrdu o usaglašenosti i registraciji standard od strane novog sertifikacionog tela, jasno ističući obim vašeg sertifikata.