Servisne Usluge

Customer Services

Naše servisne usluge nude rešenja i znanje kako bi pomogli kompanijam da rastu!

Nudimo niz usluga kako bi organizacije radile bolje. Počev od saveta, kapilarnih i sistemskih organizacionih i knjigovodstvenih rešenja, obuke zaposlenih, implementacije standarda, procene produktivnosti postojećih rešenja, pa sve konsultantskih usluga i implementacije rešenja koje će vam pomaći da svoj poso obavljate još bolje u budućnosti. Možemo kombinovati više naših usluga i stvoriti paket koji je prilagođen Vašem poslovanju.

Knjigovodstvene usluge

ACCVIS DOO je osnovan 1996. godine i nalazi se u Novo Sadu. Mi smo inovativna kompanija koja je 25 godina opstala i evoluirala sa tržišnim zahtevima tokom godina. Imamo tim koji je prilagodljiv i fleksibilan i u mogućnosti smo da rešimo za svakog kupca jedinstvene zahteve. Naši timovi su strastveni i predani servisiranju zahteva naših kupaca i svemu pristupaju profesionalno, etički i unutar područja prava.

Uspešno pružamo računovodstvene usluge klijentima s detaljnim finansijskim i računovodstvenim izveštajima, vršimo pripremu zavšnih-godišnjih izveštaja kao i poreskih prijava.

Naš uspeh se može pripisati našim servisima koej smo razvijali tokom godina iskustva, kao i procesima upravljanja i usklađivanju sa zahtevima tržišta i knjigovodstvenim propisima, HelpDesk rešenjima i direktnoj komunikaciji sa klijentima i pravnim savetnicima.

Naš cilj je olakšati našim klijentima da se usredotoče na izgradnju svog poslovanje, dok ćemo mi upravljati knjigovodstvenim zahtevima.

Saznajte više >>>

Konsalting

Konsalting je postao veoma važan segment u procesu unapređenja i razvoja poslovanja, potreba za stručnim i specijalizovanim savetima raste kako kod nas tako i međunarodnim okvirima. Biznis se danas suočava sa mnoštvom novih izazova i pod stalnim je pritiskom koji zahtevaju  unapredjenje dela operacija koje se bave upravljanjem rizika. Neophodno je na vreme sagledati i poboljšati performanse i unaprediti razvoj održivih strategija za postizanje organizacijske otpornosti-elastičnosti.

Naši konsultanti donose nasledje najbolje prakse i trendove savremenog poslovnog sveta, posedujemo znanje i iskustva da pomognemo klijentima da unaprede svoje poslovanje i operacije.Poslovni svet se konstantno razvija i menja, a uz to dolaze novi izazovi za organizaciju. Od geografskih i regulatornih pitanja, upravljanja u kriznim periodima… pa do susreta sa novim kulturnim zahtevima.  Danas je menadžment  više nego ikada  do sada pod stalnim pritiskom da na vreme predvidi i osmisli modele upravljanja rizicima, da poboljša performanse i razvije  održivu strategiju.

Saznajte više >>>

Sertifikacija – potvrda Vaših procesa!

Kako do sertifikata je prvo pitanje koje postavite sebi, nakon što se upoznate sa svim benefitima! U Accvis-u, se bavimo u celokupnim rešenjima. Mi ne samo da ćemo za vas testirati postojeća rešenja i njihovu usklađenost prema standardu – mi za vas razvijamo rešenja u skladu sa standardom, zajedno s nezavisnim konsultantima kako bi ih implementirali, a potom i ocenili svoj sistem – rešenja. Mi dobro poznajemo standarde iznutra, i znamo kako preneti svoje znanje na vas i vaše ljude.

Dakle, sve što vam je potrebno da bi vaša organizacija dobila sertifikat i da bi vas sertifikaciona kuća pozitivno ocenila – možemo vam pružiti na jednom mestu – Accvis doo.

Sertifikujući se sa nama, i samom implementacijom standarda vi ne samo da ćete dobiti najbolje iz prakse, već ćete pokazati svojim klijentima koliko su bitni za vas. To je zato što imamo ugovore i saradnju sa Sertifikaciskim kućama – telima prepoznatim i prihvaćenim u celom svetu, i bićete ocenjeni- provereni prema najvišem nivou standarda, od strane tela po vašem slobodnom izboru.

Saznajte više >>>

Usluge Poslovnog Konsaltinga

Accvis vam pruža usluge poslovnog (biznis) Konsaltinga iz više oblasti; primene i implementacije međunarodnih standarda, definisanja organizacione strukure i sistematizacije radnih mesta, razvoja prodajnih aktivnosti, usklađivanja sa zakonskim propisima iz određenih oblasti, primene pravila bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, finansija i mnogih drugih.

Implementirajte standard i sertifikujte se uz našu pomoć, dobićete praktična i korisna rešenja, kojim iskazujete brigu o svom proizvodu ili usluzi, ali i za svoje partnere i klijente. Implementacijom međunarodno priznatih standarda-rešenja svojim partnerima pokazujete da vam je stalo do stalnog usavršavanja i da pratite nove trendove i zahteve kupaca. Punu podršku vašem poslovanju pružamo kroz ugovore s telima za akreditaciju priznatim širom sveta, a koje će proveriti i oceniti vašu usaglašenost u odnosu na najviši nivo kvaliteta i implementacije usluga koje ćemo vam pružiti…