HACCP Implementacija

UVODJENJE HACCP STANDARDA

HACCP Implementacija
Analiza Ispravnosti i Kritične Kontrolne Tačke

Pružamo uslugu uvođenja HACCP standarda, obuku zaposlenih za potrebe internog audita u oblasti menadžmenta bezbednošću hrane i kvaliteta proizvoda, pripremne i druge neophodne radnje u cilju uspešne sertifikacije HACCP.

Organizacija koja uz našu pomoć izvrši implementaciju HACCP zahteva može odmah da započne postupak sertifikacije uz garancije da će uspešno proći ocenjivanje i u najkraćem roku dobiti Sertifikat HACCP.

U mogućnosti smo da odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su naše cene najpovoljnije na tržištu.

  • Obezbedite na vreme jedan od zakona propisanih zahteva za bezbednost hrane
  • Postignete veće zadovoljstvo Vaših klijenata
  • Povećajte efikasnost u poslovanju
  • Obezbeđivanje pouzdanog proizvoda/usluge …

 

Uvodjenje HACCP u Srbiji

Prednosti koje donosi HACCP sertifikat !

Implementacija zahteva  HACCP (Analiza Ispravnosti i Kritične Kontrolne Tačke)  predstavlja zakonsku obavezu u Republici Srbiji, a sertifikat o uspešno uvedenim i kontrolisanim procedurama je najčešće zahtev kada su u pitanju preduslovi da započnete saradnju sa nekom od kompanija na EU tržištu ili da se nadjete na listi odobrenih dobavljača Lidl, Metro, UniverExport, IDEA.

Kako i gde najlakše sertifikovati HACCP ?

Konsultantska kuća ACCOUNT VIS DOO vam pruža uslugu uvođenja i sprovodi sve neophodne radnje u cilju uspešnog audita i sertifikacije u oblasti menadžmenta bezbednošču hrane – HACCP.

Po principu ključ u ruke, donosimo vam sva rešenja i uvodimo neophodne procedure prema zahtevima standarda u skladu sa vašim poslovanjem i uvedenim postojećim procesima. Razvili smo jednostavan i lak generički model, više puta potvrđeno i dokazano rešenje, prihvaćeno i pozitivno ocenjeno od strane sertifikacionih kuća.

Dugogodišnja saradnja sa Međunarodno akreditovanim sertifikacionim kućama omogućava nam da u kratkom roku za Vas podnesemo zahtev i uspešno sertifikujemo vašu firmu po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

PRIRUČNIK ZA IMPLEMENTACIJU HACCP

CENA UVODJENJA HACCP

KAKO DO NAJPOVOLJNIJE CENE HACCP STANDARDA

Tržišna cena uvođenja HACCP  (implementacija) se formira prema veličini i broju operacija jedne organizacije, nivoa složenosti postupaka i uvedenih procedura u poslovanju prema zahtevima standarda.

Razvili smo generičke rešenja kako bi vam olakšali proces uvodjenja i smanjili troškove implementacije.

Pozovite naš korisnički centar ili pošaljite zahtev na e-mail office@accvis.com, kako bi Vam obezbedili najpovoljnije uslove i cenu na tržištu za uvodjenje i sertifikaciju standarda HACCP.

Implementacija HACCP

Ispratite link na baneru i saznajte koji su sve zahtevi standarda HACCP.

Budite uvek korak ispred konkurencije i ne propustite priliku da jednostavno i brzo dodjete do sertifikata HACCP.

VIŠE OD 25 GODINA POSTOJANJA I ISKUSTVA U PRUŽANJE KONSULTANTSKIH USLUGA IZ OBLASTI IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE STANDARDA DAJE NAM MOGUĆNOST DA VAM PRUŽIMO GARANCIJU USPEŠNE SERTIFIKACIJE!

DOSTUPNA LISTA STANDARDA ZA IMPLEMENTACIJU I SERTIFIKACIJU