HACCP Implementacija

IMPLEMENTACIJA HACCP

HACCP Implementacija
Analiza Ispravnosti i Kritične Kontrolne Tačke

Pružamo uslugu uvođenja HACCP standarda, obuku zaposlenih za potrebe internog audita u oblasti menadžmenta bezbednošću hrane i kvaliteta proizvoda, pripremne i druge neophodne radnje u cilju uspešne sertifikacije HACCP.

Organizacija koja uz našu pomoć izvrši implementaciju HACCP zahteva može odmah da započne postupak sertifikacije uz garancije da će uspešno proći ocenjivanje i u najkraćem roku dobiti Sertifikat HACCP.

U mogućnosti smo da odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su naše cene najpovoljnije na tržištu.

  • Obezbedite na vreme jedan od zakona propisanih zahteva za bezbednost hrane
  • Postignete veće zadovoljstvo Vaših klijenata
  • Povećajte efikasnost u poslovanju
  • Obezbeđivanje pouzdanog proizvoda/usluge …
Uvodjenje HACCP u Srbiji

IMPLEMENTACIJA HACCP STANDARDA

Ime i prezime*

Naziv vaše organizacije*

Kontakt telefon*

E-mail *

Zahtev za ponudu* (standard/uvođenje/sertifikacija)

Sadržaj poruke (informacije)

Saglasan sa uslovima o zaštiti ličnih podataka

 

 

Implementacija HACCP

Ispratite link na baneru i saznajte koji su sve zahtevi standarda HACCP.

Budite uvek korak ispred konkurencije i ne propustite priliku da jednostavno i brzo dodjete do sertifikata HACCP.

KAKO DO NAJPOVOLJNIJE CENE HACCP STANDARDA

Tržišna cena uvođenja HACCP  (implementacija) se formira prema veličini i broju operacija jedne organizacije, nivoa složenosti postupaka i uvedenih procedura u poslovanju prema zahtevima standarda.

Razvili smo generičke rešenja kako bi vam olakšali proces uvodjenja i smanjili troškove implementacije.

Pozovite naš korisnički centar ili pošaljite zahtev na e-mail office@accvis.com, kako bi Vam obezbedili najpovoljnije uslove i cenu na tržištu za uvodjenje i sertifikaciju standarda HACCP.


Korisnički Centar ACCVIS
(+381) 0600 222 847

HACCP SERTIFIKAT

Prednosti koje donosi HACCP sertifikat !

Implementacija zahteva  HACCP (Analiza Ispravnosti i Kritične Kontrolne Tačke)  predstavlja zakonsku obavezu u Republici Srbiji, a sertifikat o uspešno uvedenim i kontrolisanim procedurama je najčešće zahtev kada su u pitanju preduslovi da započnete saradnju sa nekom od kompanija na EU tržištu ili da se nadjete na listi odobrenih dobavljača Lidl, Metro, UniverExport, IDEA.

Kako i gde najlakše sertifikovati HACCP ?

Konsultantska kuća ACCOUNT VIS DOO vam pruža uslugu uvođenja i sprovodi sve neophodne radnje u cilju uspešnog audita i sertifikacije u oblasti menadžmenta bezbednošču hrane – HACCP.

Po principu ključ u ruke, donosimo vam sva rešenja i uvodimo neophodne procedure prema zahtevima standarda u skladu sa vašim poslovanjem i uvedenim postojećim procesima. Razvili smo jednostavan i lak generički model, više puta potvrđeno i dokazano rešenje, prihvaćeno i pozitivno ocenjeno od strane sertifikacionih kuća.

Dugogodišnja saradnja sa Međunarodno akreditovanim sertifikacionim kućama omogućava nam da u kratkom roku za Vas podnesemo zahtev i uspešno sertifikujemo vašu firmu po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

PRIRUČNIK ZA IMPLEMENTACIJU HACCP

VIŠE OD 25 GODINA POSTOJANJA I ISKUSTVA U PRUŽANJE KONSULTANTSKIH USLUGA IZ OBLASTI IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE STANDARDA DAJE NAM MOGUĆNOST DA VAM PRUŽIMO GARANCIJU USPEŠNE SERTIFIKACIJE!

DOSTUPNA LISTA STANDARDA ZA IMPLEMENTACIJU I SERTIFIKACIJU