IFS Standard Sertifikat

SERTIFIKAT IFS

Sertifikacija IFS standarda
International Featured Standards

Pružamo uslugu usaglašavanja procedura sa zahtevima IFS STANDARDA (International Featured Standards) i sprovodimo za Vas sve neophodne radnje uz garanciju uspešnog audita i sertifikacije IFS u oblasti menadžmenta bezbednosti prehrambenih proizvoda i kvalitetom prema zahtevima IFS standarda.

Dugogodišnja saradnja sa međunarodno akreditovanim sertifikacionim kućama omogućava nam da u kratkom roku za Vas podnesemo zahtev i uspešno sertifikujemo vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Koraci u procesu sertifikacije:

    • Prijava kod sertifikacione kuće – Podnošenje zahteva
    • Interni Audit – Provera u okviru organizacije
    • Externi audit – Provera usaglašenosti od strane sertifikacione kuće
    • Ocena usaglašenosti – Korektivne mere ako se zahtevaju
    • Izdavanje sertifikata u najkraćem roku

Sertifikat IFS dokazuje da su proizvodi koje proizvodite sigurni i da možete implementirati specifikacije trgovaca sa kojima poslujete.

Pozovite naš korisnički centar ili pošaljite zahtev na e-mail office@accvis.com, kako bi Vam obezbedili najpovoljnije uslove i cenu na tržištu za uvodjenje i sertifikaciju IFS standarda

Sertifikacija IFS standarda

CENA I USLOVI

Ime i prezime*

Naziv vaše organizacije*

Kontakt telefon*

E-mail *

Zahtev za ponudu* (standard/uvođenje/sertifikacija)

Sadržaj poruke (informacije)

Saglasan sa uslovima o zaštiti ličnih podataka

 

 

Implementacija IFS u Srbiji

Ispratite link na baneru i saznajte koji su sve zahtevi IFS standarda.

Budite uvek korak ispred konkurencije i ne propustite priliku da jednostavno i brzo dodjete do sertifikata IFS

KAKO DO NAJPOVOLJNIJE CENE IFS STANDARDA

Tržišna cena uvođenja IFS standarda (implementacija) se formira prema veličini i broju operacija jedne organizacije, nivoa složenosti postupaka i uvedenih procedura u poslovanju prema zahtevima standarda.

Razvili smo generičke modele kako bi vam olakšali proces uvodjenja i smanjili troškove implementacije IFS-a.

Pozovite naš korisnički centar ili pošaljite zahtev na e-mail office@accvis.com, kako bi Vam obezbedili najpovoljnije uslove i cenu na tržištu za uvodjenje i sertifikaciju standarda IFS.


Korisnički Centar ACCVIS
(+381) 0600 222 847

SERTIFIKACIJA IFS STANDARDA

Šta je IFS standard ?

Implementacija i sertifikacia IFS standarda je dokaz da ste ispunili nove zahteve u pogledu kvaliteta, transparentnosti i efikasnosti.

IFS je najčešće tražen standard kao uslove za saradnju sa kompanijam u Velikoj Britaniji i EU, a sve češće je preduslov i na tržištu Adrie gde su pristune multinacionalne trgovačke kuće i proizvođači.

Sertifikat je zahtev  “Lista odobrenih isporučilaca”

Dolaskom stranih investitora u Srbiju, IFS sertifikati postaju preduslov saradnje i najčešći su prvi preduslov da budute uključeni na listu potencijalnih kandidata za isporučioce robnih marki  (Brand Manufacturer) proizvoda. Dobijanje potvrde – sertifikata IFS podrazumeva implementaciju zahteva u vašem poslovanju! Ispratite smernice za uključivanje mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u lance dobavljača Lidl, Metro, Delez…

Obezbedite IFS sertifikat po najpovoljnijim uslovima u kratkom roku.

Vodič za uključivanje MSPP u lance dobavljača

IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA STANDARDA

VIŠE OD 25 GODINA POSTOJANJA I ISKUSTVA U PRUŽANJE KONSULTANTSKIH USLUGA IZ OBLASTI IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE STANDARDA DAJE NAM MOGUĆNOST DA VAM PRUŽIMO GARANCIJU USPEŠNE SERTIFIKACIJE!

DOSTUPNA LISTA STANDARDA