FSSC 22000 Sertifikacija

SERTIFIKAT FSSC 22000

Sertifikacija FSSC 22000
Sistemi upravljanja bezbednošću hrane

Sertifikat FSSC 22000 Food Safety Management Systems  je potvrda uvedenog sistema kontrole i uspešnog upravljanja procesima koji se tiču bezbednosti hrane.

Pružamo uslugu konsaltinga i pripremne radnje u cilju uspešnog sprovođenja audita i sertifikacije Sistemi upravljanja bezbednošću hrane. Vršimo obuku zaposlenih i druge neophodne radnje u cilju uspešne sertifikacije FSSC 22000.

Koraci u procesu sertifikacije:

  • Prijava kod sertifikacione kuće – Podnošenje zahteva
  • Interni Audit – Provera u okviru organizacije
  • Externi audit – Provera usaglašenosti od strane sertifikacione kuće
  • Ocena usaglašenosti – Korektivne mere ako se zahtevaju ili dodatna obuka zaposlenih
  • Izdavanje sertifikata u najkraćem roku
  • Najavljena / nenajavljena godišnja kontrola

Veliki trgovački lanci kao što su Metro, Tesco, Lidl, Auchan… kao preduslov zahtevaju da implementirate Food Safety Management Systems ukoliko želite da se nadjete na listi odobrenih dobavljača, a Vaš proizvod u njihovoj ponudi i na rafovima.

FSSC-22000-Scheme-Version-5.1_pdf

Sertifikacija FSSC

IMPLEMENTACIJA STANDARDA FSSC 22000

Ispratite link i saznajte kako da uvedete FSSC 22000

Konsultantska kuća ACCOUNT VIS vam pruža uslugu uvođenja i za vašu organizaciju  sprovodi sve neophodne radnje u cilju uspešnog audita i sertifikacije FSSC 22000 .

Korisnički Centar
+ 381 (0) 600 222 847

UVODJENJE STANDARDA FSSC 22000

SERTIFIKAT FSSC 22000

Rokovi i cene za sertifikaciju FSSC 22000!

Tržišna cena sertifikacije FSSC 22000 se formira prema veličini i broju operacija jedne organizacije, nivoa složenosti postupaka i uvedenih procedura u poslovanju. Na cenu sertifikacije utiču i takse prema FSSC, ali i angažovanim auditorima. U mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve tržišta i verujemo da su naši uslovi, cene i rokovi najpovoljniji na tržitu kada je sertifikacija u pitanju.

Pozovite naš korisnički centar ili pošaljite zahtev na e-mail office@accvis.com, kako bi vam obezbedili najpovoljnije uslove i cenu za  sertifikaciju standarda FSSC 22000.

Kako i gde najlakše sertifikovati FSSC 22000 ?

Sertifikacija FSSC 22000 sastoji se od tri komponente, i to ISO 22000, relevantnih specifikacija/a PRP (ISO/TS standardi i BSI PAS) i Dodatnih zahteva FSSC. Konsultantska kuća ACCOUNT VIS za vas sprovodi sve neophodne radnje u cilju uspešnog audita i sertifikacije u oblasti menadžmenta bezbednosti hrane – FSSC 22000.

Organizacija koja uz našu pomoć implementira sistem menadžmenta bezbednošću i ispravnošću hrane može da započne postupak sertifikacije uz garancije da će uspešno proći ocenjivanje i u najkraćem roku dobiti sertifikat FSSC 22000.

Dugogodišnja saradnja sa FSSC organizacijom i akreditovanim sertifikacionim kućama omogućava nam da u kratkom roku podnesemo zahtev i uspešno sertifikujemo vašu firmu.

FSSC 22000 Scheme Version 5.1

Lista zahteva standard FSSC 22000 koji će Vam pomoći da vaši proizvodi ispune uslove za izvoz i bezbedno pređu granice, budu deo ponude trgovačkih lanaca prehrambenih proizvoda u koje kupci mogu da veruju.

VIŠE OD 25 GODINA POSTOJANJA I ISKUSTVA U PRUŽANJE KONSULTANTSKIH USLUGA IZ OBLASTI IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE STANDARDA DAJE NAM MOGUĆNOST DA VAM PRUŽIMO GARANCIJU USPEŠNE SERTIFIKACIJE!

DOSTUPNA LISTA STANDARDA ZA SERTIFIKACIJU