IFS Standard Sertifikat

SERTIFIKAT IFS

Sertifikacija IFS standarda
International Featured Stndards

Pružamo uslugu usaglašavanja procedura sa zahtevima IFS STANDARDA (International Featured Stndards) i sprovodimo za Vas sve neophodne radnje uz garanciju uspešnog audita i sertifikacije IFS u oblasti menadžmenta bezbednosti prehrambenih proizvoda i kvalitetom prema zahtevima IFS standarda.

Dugogodišnja saradnja sa međunarodno akreditovanim sertifikacionim kućama omogućava nam da u kratkom roku za Vas podnesemo zahtev i uspešno sertifikujemo vašu organizaciju po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Koraci u procesu sertifikacije:

  • Prijava kod sertifikacione kuće – Podnošenje zahteva
  • Interni Audit – Provera u okviru organizacije
  • Externi audit – Provera usaglašenosti od strane sertifikacione kuće
  • Ocena usaglašenosti – Korektivne mere ako se zahtevaju
  • Izdavanje sertifikata u najkraćem roku

Sertifikat IFS dokazuje da su proizvodi koje proizvodite sigurni i da možete implementirati specifikacije trgovaca sa kojima poslujete.

Pozovite naš korisnički centar ili pošaljite zahtev na e-mail office@accvis.com, kako bi Vam obezbedili najpovoljnije uslove i cenu na tržištu za uvodjenje i sertifikaciju IFS standarda .

Sertifikacija IFS standarda

SERTIFIKACIJA IFS STANDARDA

Šta je IFS standard ?

Implementacija i sertifikacia IFS standarda je dokaz da ste ispunili nove zahteve u pogledu kvaliteta, transparentnosti i efikasnosti.

IFS je najčešće tražen standard kao uslove za saradnju sa kompanijam u Velikoj Britaniji i EU, a sve češće je preduslov i na tržištu Adrie gde su pristune multinacionalne trgovačke kuće i proizvođači.

Sertifikat je zahtev  “Lista odobrenih isporučilaca”

Dolaskom stranih investitora u Srbiju, IFS sertifikati postaju preduslov saradnje i najčešći su prvi preduslov da budute uključeni na listu potencijalnih kandidata za isporučioce robnih marki  (Brand Manufacturer) proizvoda. Dobijanje potvrde – sertifikata IFS podrazumeva implementaciju zahteva u vašem poslovanju! Ispratite smernice za uključivanje mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u lance dobavljača Lidl, Metro, Delez…

Obezbedite IFS sertifikat po najpovoljnijim uslovima u kratkom roku.

Vodič za uključivanje MSPP u lance dobavljača

Ispratite link na baneru za smernice kako jednostavno implementirati i sertifikovati IFS standard

IMPLEMENTACIJA I SERTIFIKACIJA STANDARDA

VIŠE OD 25 GODINA POSTOJANJA I ISKUSTVA U PRUŽANJE KONSULTANTSKIH USLUGA IZ OBLASTI IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE STANDARDA DAJE NAM MOGUĆNOST DA VAM PRUŽIMO GARANCIJU USPEŠNE SERTIFIKACIJE!

DOSTUPNA LISTA STANDARDA