Implementacija i Sertifikacija

Uvodjenje i Sertifikacija ISO standarda

Implementacija i Sertifikacija Standarda

Implementirajte standard i sertifikujte se uz našu pomoć, dobićete praktična i korisna rešenja, kojim iskazujete brigu o svom proizvodu ili usluzi, ali i za svoje partnere i klijente.

Uvođenja standarda

Vršimo uslugu uvođenja i neophodnih radnji u cilju sertifikacije standarda. Implementacija i sertifikacija standarda je dokaz da ste ispunili nove zahteve u pogledu kvaliteta, transparentnosti i efikasnosti.

Implementacijom međunarodno priznatih standarda-rešenja svojim partnerima pokazujete da vam je stalo do stalnog usavršavanja i da pratite nove trendove i zahteve kupaca. Punu podršku vašem poslovanju pružamo kroz ugovore s telima za akreditaciju priznatim širom sveta, a koje će proveriti i oceniti vašu usaglašenost u odnosu na najviši nivo kvaliteta i implementacije usluga koje ćemo vam pružiti…

Account Vis vam pruža usluge poslovnog (biznis) konsaltinga iz više oblasti; primene i implementacije međunarodnih standarda, definisanja organizacione strukure i sistematizacije radnih mesta, razvoja prodajnih aktivnosti, usklađivanja sa zakonskim propisima iz određenih oblasti, primene pravila bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, finansija i mnogih drugih.

 

Sertifikacija standarda

Kako se sertifikovati ?

Mi ćemo za vas testirati postojeća procese i njihovu uskladiti prema zahtevanom standardu. Razvijamo rešenja u skladu sa standardom, zajedno s nezavisnim konsultantima kako bi za vas implementirali, a potom i ocenili sistem. Mi dobro poznajemo standarde iznutra, i znamo kako preneti svoje znanje na vas i vaše ljude.

Donosimo rešenja i sve što vam je potrebno kako bi vaša organizacija dobila sertifikat u kratkom roku.

Sertifikujući se sa nama, i samom implementacijom standarda Vi ne samo da ćete dobiti najbolje iz prakse, već ćete pokazati svojim klijentima koliko su bitni za vas. To je zato što imamo ugovore i saradnju sa međunarodnim sertifikaciskim kućama prepoznatim i prihvaćenim u celom svetu.

Konsultantske usluge

ACCVIS (Accoun Vis DOO) je osnovan 1996. godine i nalazi se u Novo Sadu. Mi smo inovativna kompanija koja je više od 25. godina opstala i evoluirala sa tržišnim zahtevima tokom godina. Imamo iskusan tim konsultanata koji je prilagodljiv i fleksibilan, i u mogućnosti smo da rešimo za svakog kupca jedinstvene zahteve u pogledu evidentiranja poslovnih procesa i standardizacije. Naši timovi su iskusni i predani servisiranju zahteva naših kupaca i svemu pristupaju profesionalno, etički i unutar područja prava.

Uspešno pružamo usluge uvođenja i postupne implementacije standarda s detaljnim generičkim rešenjima koja ispunjavaju zahteve prema međunarodnim normama, zahtevima standarda, zakonskim , finansijskim i računovodstvenim propisima, vršimo pripreme za potrebe externih kontrola i izveštaja u cilju uspešnog audita od strane kontrolnih tela.

Naš uspeh se može pripisati našim servisima koje smo razvijali tokom godina iskustva, kao i procesima upravljanja i usklađivanju sa zahtevima tržišta i propisima, HelpDesk rešenjima i direktnoj komunikaciji sa klijentima i savetnicima.

Naš cilj je olakšati našim klijentima da se usredotoče na izgradnju svog poslovanje, dok ćemo mi upravljati i doneti rešenja za nove zahteve tržišta.