FSSC 22000 Implementacija

IMPLEMENTACIJA FSSC STANDARDA

FSSC 22000 Implementacija
Sistemi upravljanja bezbednošću hrane

Vršimo uslugu uvođenja FSSC 22000, obuku zaposlenih za potrebe internog audita u oblasti Food Safety Managment, pripremne i druge neophodne radnje u cilju uspešne implementacije i sertifikacije FSSC 22000.

Food Safety System Certification (FSSC 22000) obezbeđuje okvir za efikasno upravljanje odgovornostima za bezbednost hrane.

Standard FSSC 22000 je zasnovan na međunarodnoj porodici standarda od kojih je vodeći ISO 22000,  prepoznat je od strane Globalne Inicijative za Sigurnost Hrane (GFSI) i ima globalno priznanje i svetski kredibilitet.

Sertifikat FSSC 22000 dokazuje da Vaša kompanija ima snažan sistem upravljanja sigurnošću hrane, koji zadovoljava zahteve Vaših kupaca i potrošača.

Uvodjenje standarda FSSC 22000

Uvodjenje standarda FSSC 22000

Ime i prezime*

Naziv vaše organizacije*

Kontakt telefon*

E-mail *

Zahtev za ponudu* (standard/uvođenje/sertifikacija)

Sadržaj poruke (informacije)

Saglasan sa uslovima o zaštiti ličnih podataka

 

 

Implementacija FSSC 22000

Ispratite link i saznajte koji su sve zahtevi standarda FSSC 22000

Food Safety System Certification (FSSC 22000) predstavlja međunarodno priznati sistem koji se bavi bezbednošću i ispravnošću hrane, i primjenjiv je na sve vrste kompanija u oblasti prehrambenih proizvoda bez obzira na veličinu ili proizvode.

KAKO DO NAJPOVOLJNIJE CENE FSSC 22000 STANDARDA

Tržišna cena uvođenja FSSC 22000 standarda (implementacija) se formira prema veličini i broju operacija jedne organizacije, nivoa složenosti postupaka i uvedenih procedura u poslovanju prema zahtevima standarda. Razvili smo generičke modele kako bi vam olakšali proces uvodjenja i smanjili troškove implementacije.

Pozovite naš korisnički centar ili pošaljite zahtev na e-mail office@accvis.com, kako bi Vam obezbedili najpovoljnije uslove i cenu na tržištu za uvodjenje i sertifikaciju standarda FSSC 22000.


Korisnički Centar
(+381) 0600 222 847

sertifikacija FSSC 22000

Ispratite link i saznajte kako da jednostavno i brzo dodjete do sertifikata FSSC 22000

Konsultantska kuća ACCOUNT VIS vam pruža uslugu uvodjenja i za vas sprovodi sve neophodne radnje u cilju uspešnog audita i sertifikacije FSSC 22000 .

SERTIFIKACIJA
(+ 381) 0600 222 847

FSSC 22000 SERTIFIKAT

Implementacija FSSC 22000 jedan od najčešćh traženih preduslova od strane trgovačkih lanca kad su prehrambeni proizvodi u pitanju! Da bi organizacija obezbedila FSSC 22000 sertifikat, neophodno je da implementirate zahteve standarda, a potom i uspešno prodjete proveru od strane sertifikacione kuće.

Uvodjenje FSSC 22000 donosi brojne prednosti i zahteva odredjene preduslove – implementacija FSSC 22000 sastoji se od tri komponente, i to ISO 22000, relevantnih specifikacija/a PRP (ISO/TS standardi i BSI PAS) i Dodatnih zahteva FSSC. Konsultantska kuća ACCOUNT VIS za vas sprovodi sve neophodne radnje u cilju uspešnog audita i sertifikacije u oblasti menadžmenta bezbednosti hrane – FSSC 22000

Preporuka je da tokom implementacije uporedo radite obuku zaposlenih za potrebe neophodnog internog audita u oblasti menadžmenta bezbednosti hrane i da u potpunosti iskoristite usluge konsultanta u procesu implementacije zahteva standarda. Ovakav model je dokazano uspešan u proces sertifikacije Menadžmenta bezbednosti hrane FSSC 22000 i omogućiće najkraće moguće rokove za dobijanje sertifikata.

Kako i gde sertifikovati FSSC 22000 ?

Konsultantska kuća ACCOUNT VIS vam pruža uslugu uvodjenja i za vas sprovodi sve neophodne radnje u cilju uspešnog audita i sertifikacije FSSC 22000 – Food Safety System Certification.

Po principu ključ u ruke, donosimo vam sva rešenja i uvodimo neophodne procedure prema zahtevima standarda u skladu sa vašim poslovanjem i uvedenim postojećim procesima. Razvijeni modeli su dokazana rešenja, prihvaćena i ocenjena od strane svih sertifikacionih kuća. Dugogodišnja saradnja sa Međunarodno akreditovanim sertifikacionim kućama omogućava nam da u kratkom roku podnesemo zahtev i uspešno sertifikujemo vašu firmu.

Vodič za uključivanje u lance dobavljača

Organizacija koja uz našu pomoć implementira sistem menadžmenta bezbednošću i ispravnošću hrane može da započne postupak sertifikacije uz garancije da će uspešno proći ocenjivanje i u najkraćem roku dobiti Sertifikat ISO 22000:2018

VIŠE OD 25 GODINA POSTOJANJA I ISKUSTVA U PRUŽANJE KONSULTANTSKIH USLUGA IZ OBLASTI IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE STANDARDA DAJE NAM MOGUĆNOST DA VAM PRUŽIMO GARANCIJU USPEŠNE SERTIFIKACIJE!

DOSTUPNA LISTA STANDARDA ZA IMPLEMENTACIJU I SERTIFIKACIJU