ISO 9001:2015 QMS Implementacija

IMPLEMENTACIJA ISO 9001

Uvođenje standarda ISO_9001:2015
Sistem menadžmenta kvalitetom

Pružamo uslugu implementacije ISO 9001 QMS standarda, obuku zaposlenih za potrebe internog audita u oblasti menadžmenta kvalitetom, pripremne i druge neophodne radnje u cilju uspešne sertifikacije ISO 9001:2015

Organizacija koja uz našu pomoć izvrši implementaciju sistema menadžmenta kvalitetom može odmah da započne postupak sertifikacije uz garancije da će uspešno proći ocenjivanje i u najkraćem roku dobiti Sertifikat ISO 9001:2015 QMS.

U mogućnosti smo da odgovorimo na zahteve tržišta i verujemo da su naše cene najpovoljnije na tržištu.

  • Obezbedite sebi jedan od najčešćh preduslova na javnim nabavkama
  • Postignete veće zadovoljstvo Vaših klijenata
  • Povećajte efikasnost u poslovanju
  • Obezbeđivanje pouzdanog proizvoda/usluge …

ISO 9001:2015 Uvođenje

Uvodjenje standarda ISO 9001 2015

Ime i prezime*

Naziv vaše organizacije*

Kontakt telefon*

E-mail *

Zahtev za ponudu* (standard/uvođenje/sertifikacija)

Sadržaj poruke (informacije)

Saglasan sa uslovima o zaštiti ličnih podataka

 

 

ISO 9001:2015 Uvođenje

Ispratite link na baneru i saznajte koji su sve zahtevi standarda ISO 9001:2015

Budite uvek korak ispred konkurencije i ne propustite priliku da jednostavno i brzo dodjete do sertifikata ISO 9001:2015.

ISO 9001 standard je zasnovan na principima upravljanja kvalitetom, uključujući snažan fokus na klijente, motivaciju i implikacije vrhunskog menadžmenta, procesni pristup i stalno poboljšanje.

U poredjenju sa predhodnim verzijama u poslednjoj verziji promene idu od same strukture dokumenta koji su sad u skladu s novom strukturom koja donosi ujednačenu terminologiju i omogućava lakšu integraciju različitih sistema, a cilj je povećati jasnoću i dostupnost procesa i smanjiti prostor za proizvoljne interpretacije.


Kontaktirajte ACCVIS korisnički centar i obezbedite najpovoljnije uslove i cenu za implementaciju i sertifikaciju standarda

Korisnički Centar ACCVIS
(+381) 0600 222 847

ISO 9001 SERTIFIKACIJA

Ispratite link i saznajte kako da jednostavno i brzo dodjete do sertifikata ISO 9001:2015

SERTIFIKACIJA ISO STANDARDA
ISO_9001:2015

UVODJENJE ISO STANDARDA

SERTIFIKACIJA STANDARDA

Prednosti koje donosi ISO 9001:2015 sertifikat !

Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001 (Quality Management Systems) predstavlja najčešće prvi zahtev kada su u pitanju preduslovi da započnete saradnju sa nekom od kompanija na EU tržištu ili da se nadjete na listi odobrenih dobavljača, istovremeno je i najtraženiji standard kao uslov za učešće na tenderima u Republici Srbiji.

Kako i gde najlakše sertifikovati ISO 9001 ?

ISO 9001 predstavlja osnovni standard i veom često je predmet dodele bespovratnih sredsatava za sertifikaciju i implementaciju ISO standarda od strane EU ili republičkih fondova.

Konsultantska kuća ACCOUNT VIS DOO vam pruža uslugu uvođenja i sprovodi sve neophodne radnje u cilju uspešnog audita i sertifikacije u oblasti menadžmenta kvalitetom ISO 9001.

Po principu ključ u ruke, donosimo vam sva rešenja i uvodimo neophodne procedure prema zahtevima standarda u skladu sa vašim poslovanjem i uvedenim postojećim procesima. Razvili smo jednostavan i lak generički model, više puta potvrđeno i dokazano rešenje, prihvaćeno i pozitivno ocenjeno od strane sertifikacionih kuća.

Dugogodišnja saradnja sa Međunarodno akreditovanim sertifikacionim kućama omogućava nam da u kratkom roku za Vas podnesemo zahtev i uspešno sertifikujemo vašu firmu po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

Više o sertifikaciji na sledećoj stranici >>>

VIŠE OD 25 GODINA POSTOJANJA I ISKUSTVA U PRUŽANJE KONSULTANTSKIH USLUGA IZ OBLASTI IMPLEMENTACIJE I SERTIFIKACIJE STANDARDA DAJE NAM MOGUĆNOST DA VAM PRUŽIMO GARANCIJU USPEŠNE SERTIFIKACIJE!

DOSTUPNA LISTA STANDARDA ZA IMPLEMENTACIJU I SERTIFIKACIJU